At du har kommet så langt som dette er et tegn. Et godt tegn.

Du vil vite mer, du er nysgjerrig, vitebegjærlig. Du kommer nok til å trives hos oss. Om du leser videre blir du kanskje overbevist om at du og MINI kommer til å komme overens.

En karriere som gir litt mer.

 

Takk for at du tar deg tiden til å lære oss å kjenne litt bedre, jeg håper vi overrasker deg positivt og at du snart velger en av våre forhandlere som din neste arbeidsgiver. Og at de velger deg.

Å representere MINI er ikke hvilken som helst jobb. Uansett hvilken rolle du har er det hos oss du kan oppnå dine ambisjoner om å stadig bli bedre. Du har dyktige kolleger å lene deg på, men som også krever din hjelp når det trengs. Du er en del av et lag som ikke bare er stolte over bilmerket, men også jobben de gjør hver dag. Så om du vil noe mer med livet ditt gjør du klokt i å treffe oss. Her vil jobben din gi deg noe mer. Ikke mindre. Som en karriere, for eksempel.

Vi selger premiumprodukter og førsteklasses opplevelser. Vi er gjennomtenkte til hver minste detalj. Våre kunder kommer til oss med tillit og store forventninger. Det er opp til oss å svare på de og med stolthet føre vår ingeniørarv videre og levere plettfritt gjennom hele bileierskapet. Vi forventer like mye av deg som kundene forventer av bilene. Det er sånn vi bygger langvarige relasjoner.

En karriere i MINI er mer enn å jobbe for en kjent merkevare. Det handler om kunnskap og streben etter utvikling, kvalitet og endring. Om å være på vei. Å dele gleder og mål med inspirerte mennesker, som drives av innovasjon og nysgjerrighet. Som utfordrer eksisterende teknologi og strever etter en høyere standard.

Christer Stahl, President, MINI Northern Europe

Mer personlighet. Ikke mindre.

 

MINI er større enn navnet tilsier. Det er myteomspunnet. Det er en livsstil. Eierne er ikke som alle andre bileiere. De er fans, følgere og fanatikere. For dem er ikke bilen bare en bil. Det er som et familiemedlem eller en forlengelse av dem selv. Den utstråler personlighet. Den er uimotståelig.

Fellesnevneren for alle som jobber med MINI er viljen og ambisjonen om noe mer. Mer nytelse. Mer glede. Flere opplevelser. Det reflekterer også våre biler, våre designere, våre ingeniører, vår arv og vår fremtid.

En karriere hos MINI er mer enn å jobbe for et kjent merke. Bilene, merkevaren, kundene og medarbeiderne utgjør en helhet. De drives av energi og ambisjon og vil at MINI skal være en kreativ kraft som byr på herlige kjøreopplevelser, eieropplevelser og naturligvis kundeopplevelser. Med en åpenbar stolthet over å representere en trygg stil – og en fantastisk bil – er du som MINI-medarbeider i en familie med et verdigrunnlag som bygger på personlig engasjement, kameratskap, nysgjerrighet og en naturlig glimt i øyet.

Det begynte på en duk.

 

Da Sir Alec Issigonis i 1958 tegnet sin første MINI-skisse på en bordduk så visste han lite om at det skulle endre motorverden og synet på biler. Siden den gang har over 6 millioner MINI-biler blitt laget og deres eiere er ikke som andre bileiere. De er fans, følgere og fanatikere. For dem er ikke bilen bare en bil. Det er mer som et familiemedlem, en forlengelse av dem selv.

Etter at BMW tok over MINI i år 2000 har utviklingen eksplodert. Designen har utviklet seg, teknikken likeså. Men den sjarmerende personligheten finnes der fortsatt og har vunnet mange hjerter på veien.

MINI har i de seneste årene fått flere modeller, og formen har endret seg. Likevel har Alec Issogonis sitt mantra ”form follows function” aldri blitt brutt. MINI har i dag en veldig sterk bærekraftsfilosofi. Energieffektiv produksjon og kloke materialvalg er selvsagt. Avansert teknologi som gir høy effekt og lavt drivstofforbruk også. Vi har høye ambisjoner når det kommer til bærekraft, miljøbevissthet og sosialt ansvar. Personligheten til MINI er ekte, tvers igjennom. Det er sånn vi tiltrekker oss de mest fornøyde kundene. Og de beste medarbeiderne.